Соопштение
18.6.2021

Почитувани ученици и наставници,

Првиот селекционен натпревар за учество на Меѓународната јуниорска олимпијада по природни науки (12-21.12.2021. Абу Даби, ОАЕ) ќе се одржи на 5 јули 2021 година со почеток од 10 часот на Природно-математичкиот факултет во Скопје.

Преземи го ТУКА целото известување и списокот на поканети ученици.

Со почит
ДФРМ, СХТМ, МБД

 

26-ти Конгрес на СХТМ

20–23 септември, 2023, Охрид

Вести